Uitvaartcentrum De Sporen

09 345 02 05

Gelieve er rekening mee te houden dat je geen bloemen meer kan bestellen voor een uitvaart die morgen plaats vindt.

We hebben minstens 24u nodig om de bestelling door te geven.

Met diep respect en begrip voor de emoties die gepaard gaan met het verlies van een dierbare, willen wij u helpen om de juiste bloemstukken en rouwstukken te kiezen om eer te bewijzen aan het leven dat geleefd werd. Op momenten van afscheid nemen bieden bloemen een troostende aanwezigheid, een blijk van liefde en een laatste eerbetoon aan de overledene.

Onze collectie bloemstukken en rouwstukken is zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan de diverse behoeften en persoonlijkheden van degenen die we herdenken. 

Met oog voor detail en vakmanschap creëren we bloemstukken en rouwstukken die symbool staan voor de liefde, vreugde en warmte die uw dierbare heeft gebracht in uw leven en dat van anderen. Onze ervaren bloemiste werkt met de meest verse bloemen en gebruikt haar creatieve vaardigheden om unieke en betekenisvolle arrangementen te maken.

Of u nu kiest voor een ingetogen en klassiek bloemstuk, een weelderig rouwboeket of een op maat gemaakt arrangement dat een specifieke passie of hobby van uw dierbare weerspiegelt, wij zijn er om u te begeleiden en uw visie werkelijkheid te laten worden. Ons doel is om u te helpen bij het creëren van een gedenkwaardige uitvaartceremonie die recht doet aan het unieke leven dat werd geleefd.

We willen u ervan verzekeren dat onze bloemisten uitsluitend werken met dagverse bloemen, zorgvuldig geselecteerd volgens het actuele marktaanbod. We begrijpen dat de kwaliteit en versheid van de bloemen essentieel zijn om een respectvol eerbetoon te creëren. Door te werken met verse bloemen kunnen we de pracht en de levenskracht van elk arrangement maximaliseren.

Hoewel we ons best doen om de foto’s op onze website zo nauwkeurig mogelijk weer te geven, willen we erop wijzen dat deze louter representatief zijn voor onze stijl en kwaliteit. Omdat bloemen een natuurlijk product zijn, kunnen er variaties optreden in kleur, grootte en beschikbaarheid van bepaalde bloemsoorten. We vragen uw begrip voor het feit dat elk bloemstuk uniek zal zijn en dat we altijd streven naar een esthetisch en harmonieus resultaat dat de beoogde betekenis uitdraagt.

U kunt erop vertrouwen dat ons bloemiste met uiterste zorg en aandacht te werk gaat bij het creëren van uw bloemstukken en rouwstukken.