Uitvaartcentrum De Sporen

09 345 02 05

Ook voor tastbare herinneringen kan u bij ons terecht

De huidige wetgeving laat toe dat de familie de as (of een deeltje ervan) kan bewaren. Wij hebben een aanbod van kleine urnen, juwelen of kunstobjecten aanwezig waarin de as kan bewaard worden of een vingerafdruk kan verwerkt worden. Dit is een keuze niet niet overhaast moet gemaakt worden en het aanbod is bijna eindeloos.

U kan rustig de sites van onze leveranciers raadplegen om na te gaan waar uw voorkeur ligt.

Katrien begeleidt u door stil te staan bij de verschillende mogelijkheden en indien u een bepaald product verkiest, vraagt zij de prijs op zodat u ook hierin transparantie heeft. Ten slotte kan zij praktisch helpen door bijvoorbeeld de ringmaat te nemen of as te vullen van een gedenksieraad.

Hierbij is het vooral de bedoeling dat u nadien steeds het gevoel heeft van de juiste keuze te maken. We raden dan ook aan om hierbij te wachten tot na de uitvaart om concreet te bestellen. Zo kunnen de eerste emoties een beetje gaan liggen en maakt u weloverwogen beslissingen.

Tenslotte helpen wij graag verder met het afwerken van de laatste rustplaats.

Dit kan gaan van letters graveren, aluminium letters kleven, het voorzien van een porseleinen foto tot het volledig voorzien van een grafmonument na begrafenis.

 

Ook hierbij gaan wij graag persoonlijk tewerk en raden wij aan om op de begraafplaats te kijken welk type grafmonument uw voorkeur geniet. Er kan met verschillende materialen gewerkt worden, maar er moet altijd rekening gehouden worden met de voorschriften van de begraafplaats.