Uitvaartcentrum De Sporen

09 345 02 05

Over ons

Uitvaartcentrum De Sporen ontstond in 2013 en is een familie-onderneming die u graag wil begeleiden bij het organiseren van de uitvaart van uw dierbare.

De naam Uitvaartcentrum De Sporen is bewust gekozen als woord met vele betekenissen:

Ieder leven laat zijn sporen na.

Bovendien zorgen sporen ook voor nieuw leven. Denk maar aan paddestoelen, waarbij het de sporen zijn die voor de voortgang van de soort zorgen.

Daarnaast leiden sporen mensen ook ergens heen.

Lesley en Katrien zijn als uitvaartverzorgers vaak één van de eerste aanspreekpunten in een moeilijke periode van uw leven. Een afscheid kan heel plots en onverwachts zijn, maar het kan evenzeer het afronden zijn van een lange strijd.

Uitvaartzorg

Iemand verliezen waar je van houdt doet pijn. Zo’n verlies komt altijd ongelegen, nooit ben je er klaar voor... En net in die periode van zware emotionele beproevingen moet je ook nog allerlei zaken regelen, keuzes maken en papierwerk voor je rekening nemen.

Uitvaarten op maat

Iedereen heeft een eigen persoonlijkheid, een eigen visie, geloof of overtuiging. Het weerspiegelen van iemands karakteristieke eigenheid bij de keuze van de juiste ceremonie kan bijdragen tot een waardig afscheid en het verwerken van het verlies.

Voorafregeling

We ondersteunen u graag bij de voorafregeling, wilsbeschikking en kostenraming van uw uitvaart.

Empathie

Professionaliteit

Organisatie

Respect

Doordat afscheid nemen zo individueel anders ervaren wordt, nemen wij graag tijd om uw verhaal te beluisteren.

Uitvaartcentrum De Sporen wil in eerste instantie zorgen voor een correcte en persoonlijke uitvaart. De grote luisterbereidheid en discretie staan centraal.

In elke keuze die u maakt, is het van uiterst belang dat uw gevoel goed zit.

Op die manier kan u met een warme herinnering terugkijken op de uitvaart van uw geliefde en de zorg voor alle praktische zaken in onze handen leggen.

Lesley en Katrien zijn in 2005 gehuwd en wonen samen met hun dochter Sterre en zoon Rhune te Zaffelare.

Samen met onze gelegenheidsmedewerkers staan wij als één sterk team in om de laatste zorgen van uw dierbare ter harte te nemen.